Despre Laura Holiday

Laura Holiday se afla la numai 500 de metri de statiunea balneara Lacu Sarat si ofera o terasa la soare si vedere la gradina. Oaspetii beneficiaza gratuit de acces la conexiunea WiFi in intreaga proprietate si de parcare privata.

Locatie
La proprietate există o recepție cu program nonstop. Lacul Sărat, recunoscut pentru calitățile sale terapeutice, se află la doar 650 de metri de Laura Holiday. Se poate pescui în fluviul Dunărea, situat la 1,2 km.
cover_hotel_1900x1200
Confort si Eleganta
Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin cablu, iar unele unități oferă o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. În cameră există un aparat de cafea. Fiecare cameră are baie privată, iar printre facilități se numără, de asemenea, papuci, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.
parallax background

Rezerva acum
telefonic sau online
0756.565.878

După ce vom recepționa mailul dvs. cu datele pentru rezervare vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea datelor introduse.

Parerile clientilor conteaza pentru noi .

 • Superba locație.Așteptăm să ne distrăm cum știm noi ,....
  Daniel Si Lumi Monciu
 • O locatie de vis. Lux, discretie si ospitalitate. O sa va simtiti rasfatati.
  Carmen Mirica
 • Fantastic hotel to stay in during holidays, really loved it !!
  Tiberiu Adrian
 • Un loc minunat pentru evenimentele cele mai dragi .
  Elis Amalia

Cazare Braila Laura Holiday

Cazare Braila LAURA Holiday iti ofera o locatie de nunta deosebita, unde te poti bucura de o seara de neuitat. Alaturi de pana la 300 de invitati si Cazare Braila Laura Holiday ofera o locatie intr-un decor interior placut. Pregatit special, Cazare Braila Laura Holiday și o atmosfera perfecta. Fiind totul bine pus la punct impreuna cu echipa restaurantului. Oaspetii pot folosi Wi – Fi gratuit pe întreg teritoriul nostru. Fiecare cameră este decorata cu mare gust . Soluțiile designerilor vă vor impresiona foarte mult . Recepția noastră este disponibilă 24 de ore pe zi . Nu contează ce întrebare sau problema aveti dvs, vom răspunde imediat .Laura Holiday va pune la dispozitie gratuit o parcare privata. În centrul orașului Brăila se poate ajunge cu mașina de la proprietate în 18 minute. Organizare evenimente private : nunti sau botezuri, petreceri aniversare sau revelioane , corporate : conferinte sau training-uri. Adauga adresa ta de e-mail mai jos pentru a fi bonat la newsletter-ul. Si vei primi ofertele speciale ale Laura Holiday. Cazare Braila Laura Holiday se afla la numai 500 de metri de statiunea balneara Lacu Sarat si ofera o terasa la soare si vedere la gradina. Oaspetii beneficiaza gratuit de acces la conexiunea Wi – Fi in intreaga proprietate si de parcare privata la Cazare Braila Laura Holiday. La proprietate există o recepție cu program nonstop. Lacul Sărat este recunoscut pentru calitățile sale terapeutice si se află la doar 650 de metri de Laura Holiday. Se poate în fluviul Dunărea situat la 1,2 km. Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin cablu, iar unele unități oferă o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. În cameră există un aparat de cafea. Fiecare cameră are baie privată. Iar printre facilități se numără si de asemenea, papuci si articole de toaletă gratuite printre care și un uscător de păr. După ce vom recepționa mail-ul dvs. cu datele pentru rezervare vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea datelor introduse. Dar Cazare Braila Laura Holiday vine and cu oferte pentru tine . In acest fel Cazare Braila Laura Holiday se afla printre cele mai bune restaurante din Braila. Asteptam sa ne vizitati in cel mai scurt timp. Petreceti alaturi de noi serile dvs. este langa tine.

Cazare Braila Laura Holiday

Cazare Braila Laura Holiday